Poliția din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași a început o anchetă după un incident raportat joi seara, când un apel la 112 a anunțat prezența unei persoane deghizate, care a intrat într-o sucursală BCR din cartierul Alexandru cel Bun, având un pistol și solicitând bani angajaților.

Conform informațiilor, incidentul a avut loc în jurul orei 17:20. Persoana necunoscută, care purta o deghizare, a amenințat angajații băncii cu un obiect ce părea a fi un pistol. Cu toate acestea, jaful nu s-a concretizat, iar suspectul nu a reușit să sustragă nicio sumă de bani și nu au fost raportate victime.

După primirea apelului, IPJ Iași a mobilizat o echipă operativă complexă, formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Municipiului Iași. Aceștia efectuează cercetări pentru a identifica persoana implicată și pentru a stabili exact ceea ce s-a întâmplat în incinta sucursalei.

Incidentul a generat alarmă, dar, din fericire, nu s-au înregistrat răniți. Autoritățile continuă investigațiile pentru a aduce claritate asupra situației și pentru a asigura siguranța cetățenilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews