Sursă foto: ePitești

O anchetă de proporții zguduie Casa de Ajutor Reciproc (CAR) a angajaților din Poliția Capitalei, unde există suspiciuni de fraudă în valoare de jumătate de milion de euro. Se investighează zeci de contracte de împrumut care ar fi fost încheiate în numele unor foști polițiști, fără ca aceștia să fi beneficiat vreodată de sumele respective.

Potențiala fraudă la Casa de Ajutor Reciproc a angajaților din Poliția Capitalei se concentrează pe fosta șefă a instituției, iar fiica acesteia, care a fost ofițer în Poliția Capitalei până de curând, este implicată în cercetări, deoarece numele ei apare ca girant al unui împrumut controversat.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a început urmărirea penală în acest caz, iar până în prezent se fac cercetări doar IN REM, adică în legătură cu faptele, pentru două infracțiuni potențial grave: fals în înscrisuri sub semnătură privată și delapidare cu consecințe deosebit de grave.

Prejudiciul estimat în această presupusă fraudă se ridică la 2 milioane și jumătate de lei și se presupune că ar fi fost produs între anii 2017 și 2020. Numărul contractelor de împrumut suspectate ca fiind false este de aproximativ o sută.

Sursă: realitatea.net

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *