Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, se confruntă cu urmărirea penală în contextul acuzației de abuz în serviciu în formă continuată, întrucât este suspectată că a utilizat poziția sa în scopul de a avantaja anumite persoane. Este acuzată că a preluat rolul de manager al unui proiect și a obținut venituri din această activitate.

Cristian Hrițuc, analist politic, susține că absența de reacție a USR are efecte negative asupra partidului, având în vedere că acesta și-a conturat o poziție fermă împotriva „Penalilor în funcții publice”. Acesta subliniază că USR rămâne pasiv și îi lasă primăriței sarcina de a se descurca singură, în timp ce aceasta, izolată, apelează la retorici populiste pe care anterior le critica.

Conform lui Hrițuc, partidul ar trebui să acționeze imediat: „De la o suspendare a președinte USR ca măsură minimă, până la excluderea sa din rândurile partidului până la finalizarea procesului, opțiunile sunt variate.” Ignorarea acestei situații poate avea consecințe serioase, în special în perspectiva anului electoral 2024.

”PNL și PSD au atâtea bube în cap, au făcut atâtea greșeli de-a lungul timpului, încât mulți oameni nici nu îi iau în calcul atunci când se gândesc ce opțiune de vot au.

Mai multe informații găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *