logo
RNTV Live

Amenințată pe internet

Kairos Technologies a ţepuit o familie din Ploieşti cu o sumă importantă de bani convingându-o că face o investiţie pe internet. Aflaţi totul despre o afacere cu profit de mii de dolari pe zi şi despre oameni care îşi pierd toate economiile cu un singur click
Dudau Andreea Valentina

Târgu Jiu: Unchiul trimite amenințări pe o platformă de socializare!

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj desfășoară o anchetă în urma unei situații în care o tânără din Târgu Jiu a fost amenințată de unchiul ei pe o rețea de socializare.

În cursul după-amiezei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au primit un apel la numărul de urgență 112 cu privire la comiterea infracțiunii de amenințare.

După primele verificări efectuate de către polițiștii sosiți la fața locului, s-a constatat că o femeie în vârstă de 27 de ani, domiciliată în municipiu, a fost amenințată cu acte de violență de către unchiul său în vârstă de 42 de ani, prin intermediul unei platforme de socializare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în legătură cu săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor