Doi indivizi au fost sancționați cu o amendă totală de 12.000 de lei de către jandarmii din Bacău, după ce au dat foc deșeurilor provenite din materiale de construcții, cu scopul de a extrage cupru, aluminiu, bronz și inox, pe care urmau să le vândă unui centru specializat în schimbul unei recompense financiare.

Conform informațiilor furnizate de Jandarmeria Română, doi bărbați care incendiau și abandoneau deșeuri provenite din materiale de construcții în zona Centurii Bacăului au fost observați de un echipaj de jandarmi, care a intervenit pentru a investiga motivele prezenței lor în zonă.

După efectuarea verificărilor, jandarmii au constatat că cei doi indivizi au declanșat incendii la cabluri pentru a recupera metale prețioase, cum ar fi cupru, aluminiu, bronz și inox, cu intenția de a le preda ulterior, contra unei plăți, la un centru specializat. În plus, a fost descoperită o cantitate de aproximativ 130 de kilograme de materiale fieroase în mașina acestora, care a fost confiscată.

Cei doi bărbați au fost escortați la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, unde li s-au aplicat amenzi contravenționale în valoare de 6.000 de lei fiecare și li s-a cerut să aducă terenul la starea inițială, ca măsură complementară.

Sursă: news.ro

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *