Vicepreședintele PSD, Gabriel Zetea, anunță că reprezentanți ai angajaților din serviciile de Ambulanță au decis să renunțe la greva foamei după discuții cu premierul Marcel Ciolacu și ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. Sindicaliștii s-au întâlnit cu oficialii guvernamentali pentru a discuta revendicările lor și au ajuns la un acord care a pus capăt protestului prin greva foamei.

Cinci lideri sindicali din serviciile de Ambulanță au intrat în greva foamei pentru a atrage atenția asupra nemulțumirilor lor legate de faptul că Legea pensiilor nu recunoaște condițiile de muncă dificile din sistemul operativ. În urma dialogului cu premierul și ministrul Muncii, aceștia au decis să renunțe la forma de protest.

Ambulanțierii ceruseră o întâlnire de urgență cu premierul și cu miniștrii Muncii și Sănătății pentru a găsi soluții la revendicările sindicale și pentru a discuta situațiile cu care se confruntă serviciile de ambulanță. Legea pensiilor adoptată de Parlament elimină condițiile speciale de care beneficiau angajații din sistem.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *