Cu toții cunoaștem reclama celor de la Altex, de două ori diferența de preț dacă găsiți produsul la un preț mai mic, dar este și adevărat? Țeapă la ALTEX sau un regulament prost făcut?

Un client al magazinului Altex, Dorin Farcaș, a semnalat o neregulă privind oferta : „Dacă găsești în altă parte mai ieftin, primești de 2X DIFERENȚA la TOATE PRODUSELE”!

„Este țeapă!” scrie bărbatul într-o postare de Facebook. „În regulament prevede să îi anunți unde ai găsit produsul și ca ofertantul să mențină prețul 24 de ore de când îi anunți unde ai găsit produsul mai ieftin. Nu de când ai cumpărat, de când i-ai anunțat. Asta că să aibă timp să contacteze vânzătorul și acesta să schimbe prețul.” continuă acesta.

Exemplul lui este dat de un caz prin care el personal a trecut: „Am un caz concret. Frigider cumpărat de la Altex și oferit la vânzare de către Samsung la un preț mai mic menținut mai multe zile la acest preț redus. Surpriză, fix a doua zi după ce Altex a fost anunțat de acest lucru Samsung a modificat prețul fix la valoarea din oferta Altex.”

În comentarii au apărut mai mulți oameni care au întâmpinat situații similare.

„Nu am crezut niciodată sloganul ăla ?

„Am cumparat un ceas apple de la ei iar la carrefour era cu 50 de lei mai ieftin. Acesta a fost raspunsul lor: (ATAȘĂM POZA)”.

Așteptăm un răspus la aceste acuzații apărute în spațiul online din partea magazinului ALTEX pe adresa redacției: office@republikanews.ro!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *