logo
RNTV Live

Alte probleme la podul din Brăila! Imagini surprinzătoare realizate de locuitorii din zonă

369800795_704800571689440_1401856661720478761_n
Constantin Corina

Locuitorii din zonă au realizat imagini în care se poatea observa cum șuruburile se desprind din parapeții de pe margine.

Un bărbat spune cum se deșurubează extrem de usor doar cu mâna:

  • Ce ai făcut, mă, nene, mă? Aoleu, altul! Tot podul așa este. Câte un șurub, și ăla nepus. Totul, nimic nu-i strâns aici la pod. Gaură. Ia uite, aici iese șurubul. Aici nu are.
  • Ia, uite, se scoate cu mâna. Se învârt toate șuruburile. Ăsta iese, ăsta iese…
  • Aici, asfaltul e lăsat și e fugit, refulat încoace, din cauza greutății. Deci nu e marcajul fugit. A fugit cu tot cu asfalt.

Șururburile nu se desprind din structura de rezistență a podului, ci din parapetele de pe margine.

Este vorba de neglijență. Pentru că, în mod normal, când sunt șuruburi, le iei dintr-un capăt și le strângi pe rând, pe fiecare. Probabil că au avut mai multe echipe. Echipele nu au fost împărțite pe sectoare, cum trebuie, și au omis, efectiv, să strângă anumite șuruburi. Să ia măsuri pentru a strânge aceste șuruburi. Nu există niciun risc ca podul să se prăbușească. – spune Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR

Autoritățile sunt de părere că șoferii sunt cauza acestor probleme, pentru că nu au respectat restricțiile de tonaj, impuse în zilele caniculare.

CNAIR a dat asigurări că asfaltul va fi reparat de către constructori.

‎Sursa: Captura de ecran – Digi24

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor