Artista a lansat acum 2 zile piesa intitulată „Cine-i focul, cine-i apa”. Melodia a reușit să strângă peste 25.000 de vizualizări in doar 48 de ore.

<<Cine-i focul, cine apa>> este despre contraste și contrastele se atrag, chiar dacă uneori ies scântei. Am scris piesa împreună cu Alex Pelin și Turcu într-o sesiune, acum un an, dar am așteptat să-și găsească momentul perfect să ajungă la urechile oamenilor. Piesa poate fi ascultată timp de o săptămână exclusiv pe platformele digitale, timp în care se editează ultimele secvențe din clip. Sper să vă placă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să lucrez la ea și să o cânt”, declară aceasta.

Alina Eremia și-a început cariera muzicală la vârsta de numai 5 ani. În 2005 a reprezentat România la Junior Eurovision Song Contest. În 2008, Alina a început colaborarea cu Disney România, dublând vocea lui Pocahontas și Belle în „Frumoasa și Bestia”. Mai târziu, aceasta a primit rolul Ioanei în serialul ”Pariu cu viața” și a intrat în trupa LaLa Band.

În 2022, piesa „Supertare”, împreună cu Connect-R le-a adus premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *