Sursa: ziare.com

Într-o lume în care toată lumea se străduiește să fie sănătoasă, este ușor să fii păcălit de tactici inteligente de marketing care ne fac să credem că anumite alimente sunt bune pentru noi. De aceea, nu tot ce este etichetat „sănătos” este bun pentru sănătatea noastră.

Iaurt cu aromă de fructe

  • iaurturile cu aromă de fructe adăpostesc adesea cantități mari de zaharuri adăugate, transformându-le mai degrabă în delicii dulci decât în gustări sănătoase.

Cel mai bine este să optezi pentru iaurt simplu și să adaugi fructe proaspete pentru o opțiune cu adevărat hrănitoare.

 Veggie Chips

În ciuda faptului că conțin cantități mici de pudră de legume, majoritatea chipsurilor de legume sunt încă prăjite și încărcate cu grăsimi nesănătoase și sare excesivă. În schimb, alegeți legume proaspete sau floricele de porumb, ca alternative mai sănătoase.

Granola

Multe granola cumpărate din magazin conțin adaos de zaharuri, uleiuri și aditivi artificiali. Excesul de ulei și aditivi artificiali pot fi la fel de dăunători.

  • mai bine, fă-ți propriul granola folosind cereale integrale, nuci și o notă de îndulcitor natural.

Smoothie

Smoothieurile prefabricate sau cumpărate din magazin conțin adesea zaharuri adăugate în exces, arome artificiale și grăsimi nesănătoase.

Pentru a te bucura de un smoothie sănătos, fă-l acasă cu fructe proaspete, legume și o sursă de proteine precum iaurtul grecesc.

Batoane energizante

Acestea sustin lucruri precum „mâncăm pentru a fi plin de energie” pentru a vă permite să lucrați ore mai lungi fără oprire. Din păcate, multe dintre aceste batoane sunt încărcate cu zaharuri, cereale rafinate și ingrediente artificiale.

In acest caz, caută cu mare atentie batoane cu ingrediente minime, îndulcitori naturali și un echilibru bun de proteine și fibre.

Produse fără gluten

Mulți au ajuns să creadă că produsele fără gluten sunt automat mai sănătoase. Cu toate acestea, alternativele fără gluten conțin adesea făină rafinată, zaharuri adăugate și aditivi nesănătoși pentru a compensa lipsa de gluten.

Dacă nu aveți intoleranță la gluten, alegeți opțiunile din cereale integrale.

Sursa: corriecooks.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *