logo
RNTV Live

Alfred Simonis își oficializează candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș

alfred_simionis
Theo Tănăsescu

Alfred Simonis, președintele PSD Timiș și președintele interimar al Camerei Deputaților, a declarat luni că își va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. El a îndemnat și pe ceilalți candidați să desfășoare o campanie electorală bazată pe proiecte, nu pe atacuri.

”Cred ca a venit vremea schimbării în judeţul Timiş. Timişul trebuie să recupereze anii pierduţi şi decalajele de judeţe mai mici şi sărace, are nevoie de oameni care ştiu să se bată pentru proiecte şi bani nu pentru funcţiile lor. Eu asta am făcut în ultimii 4 ani şi asta îmi doresc să fac în continuare şi vă anunţ că mă înscriu în competiţia electorală şi mă voi înscrie pentru a candida la preşedintia Consiliului Judeţean Timiş”, a declarat, luni, Alfred Simonis.

Simonis a precizat că nu se va regăsi şi pe lista de consilieri judeţeni a alianţei PNL-PSD

Totodată, Simonis a făcut apel la adversarii săi politici să înceteze atacurile politice şi să ducă o campanie electorală bazată pe proiecte.

”Fac apel la actorii implicaţi în această campanie electorală să ducem o campanie bazată pe proiecte în care atacurile la persoană şi acea retorică cu care ne-am obişnuit în campaniile electorale să dispară într-un an în care electoratul ne-a arătat că nu vrea o astfel de campanie electorală”, a mai afirmat Alfred Simonis.

Totuşi, Simonis a dat câteva răspunsuri contracandidaţilor săi

”Câteva răspunsuri merită a fi date. Domnul Nica şi domnul Fritz au invocat spiritul Timişoarei şi au spus că acesta nu este respectat. Domnul Nica a făcut ce nu a reuşit nimeni, niciodată. Nimeni nu a invocat morţii Revoluţiei în lupte politice”, a mai spus Simonis.

Alfred Simonis a dat asigurări că, în cazul în care va fi ales, va rămâne în funcţia de preşedinte al CJ Timiş şi nu va accepta nicio ofertă de funcţie la nivel naţional.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor