logo
RNTV Live

Alertă la Spitalul Orășenesc Sinaia. Degajare de fum la Secția de Transfuzii

Secţia Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Sinaia are veşti bune! Este singura din Brașov, Dâmbovița și Ploiești
Erika Stoica

Spitalul Orășenesc Sinaia:

În această dimineață, în jurul orei 09:40, autoritățile au fost alertate prin intermediul apelului la 112 cu privire la apariția unor degajări de fum la Spitalul Orășenesc din Sinaia.

Într-un timp record, echipele de intervenție au fost mobilizate rapid, inclusiv două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru a face față situației de urgență. În sprijin, au fost chemate și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova.

În momentul sosirii la fața locului, pompierii au constatat că incidentul a avut loc la nivelul Secției de Transfuzii, unde un scurtcircuit electric la o combină frigorifică a cauzat o ușoară degajare de fum, fără a se înregistra flăcări. Echipele de intervenție au acționat imediat pentru ventilarea încăperii afectate.

Din fericire, 18 pacienți au reușit să se autoevacueze înainte de sosirea echipajelor de intervenție, iar niciunul dintre aceștia nu a necesitat îngrijiri medicale suplimentare ca urmare a evenimentului.

La momentul actual, activitatea spitalului se desfășoară în mod normal, iar pacienții au fost relocați în saloanele lor. Alimentarea cu energie electrică a fost restabilită, asigurând astfel desfășurarea fără probleme a activităților medicale.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor