Co-echipierii lui Donald Trump și Kamala Harris au confirmat, în această săptămână, participarea la o dezbatere importantă care va avea loc pe 1 octombrie, cu doar o lună înainte de alegerile prezidențiale din SUA, informează agențiile internaționale de presă.

J.D. Vance, tânărul senator republican și propunerea lui Donald Trump pentru funcția de vicepreședinte, a acceptat joi dimineața invitația canalului CBS de a participa la o dezbatere televizată cu Tim Walz. La rândul său, noul co-echipier al Kamalei Harris și-a exprimat acordul cu o zi înainte de a participa la aceeași dezbatere.

Conform informațiilor oferite de CBS, dezbaterea va fi înregistrată la New York, fiind un moment crucial în pregătirea pentru alegerile din 5 noiembrie. Aceste alegeri au fost marcate de retragerea surprinzătoare a lui Joe Biden din cursa prezidențială, în favoarea vicepreședintei sale, Kamala Harris.

Noua candidată a democraților, Kamala Harris, va participa la o dezbatere cu fostul președinte republican Donald Trump, dezbatere care este programată pentru 10 septembrie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews