logo
RNTV Live

ALEGĂTORII, SLAB INFORMAȚI?!

Costin

Ploiestenii isi doresc un primar gospodar si cinstit care se rezolve cat mai multe dintre problemele municipiului. Cand vine vorba despre optiunile pe care le au, putini cetateni ii cunosc pe toti candidatii la alegerile locale din 9 iunie. Multi spun ca vor afla lista completa abia cand vor vedea buletinul de vot, in ziua alegerilor.

Candidaturile pentru funcția de primar s-au depus până pe 30 aprilie, iar din data de  10 mai începe campania electorală. Ploieștenii știu ce își doresc de la cel care va conduce orașul în următorii patru ani, însă sunt mai puțin informați când vine vorba despre lista completă de candidați.

De vineri, 10 mai, când începe campania electorală, în localități vor fi amenajate panouri speciale unde candidații își vor putea lipi afișele electorale. Alegerile locale vor avea loc pe 9 iunie. Acestea au fost comsate cu cele europarlamentare, așa că alegătorii vor avea mai multe buletine de vot.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor