razie Prahovapoliţiştii cu ochii pe şoferii beţi

Alcoolul la volan, obicei prezent la şoferii prahoveni şi în 2022. Dovadă stau şi ultimele cazurile de şoferi depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ultimele cazuri au fost descoperite chiar ieri. Primul a fost depistat de oamenii legii în jurul orei 08:00, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe DN 1A, pe raza municipiului Ploiești. Au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani domiciliat în orașul Băicoi.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, în jurul orei 16:20, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu în oraș au oprit, pentru control, un autoturism care se deplasa din direcția Bulevardul Republicii către strada Avram Iancu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză, bărbatului de 56 de ani, din orașul Sinaia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Vezi şi https://republikanews.ro/anm-a-emis-cod-galben-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *