Featured Video Play Icon

Descinderi in Dambovita ale politistilor din capitala. Perchezitii au fost facute si in Bucuresti si judetul Ialomita, intr-un dosar de furt in forma continuata, instrumentat de Sectia cinci din capitala. Banuiti sunt zece barbati care ar fi sustras bauturi alcoolice.

Polițiști din capital au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară și 10 mandate de aducere, în Bucureşti, județul Ialomița și judetul Dâmbovița, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată. Asta după ce în iulie 2024, oamenii legii au primit o plângere de la reprezentantul unei societăți comerciale care sesiza că mai multe persoane ar sustrage, fără drept, băuturi alcoolice de la un depozit. Intrați pe fir, polițiștii au stabilit că 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani, ar fi sustras, în perioada ianuarie și până în prezent, băuturi alcoolice, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 800.000 de lei.

Persoanele bănuite au fost depistate, urmând a fi conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

By Costin