Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti a transmis ca de marți  demarează activitatea de înregistrare a documentației necesare pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie, aferente sezonului rece 2023 – 2024. Ajutorul respectiv este acordat populației, în conformitate cu Legea privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă pentru un singur sistem utilizat pentru încălzirea locuinței, pe perioada sezonului rece și numai pentru locuința de domiciliu sau, după caz, de reședință.

Cererile și declarațiile pe propria răspundere se depun la sediul Serviciului Ajutoare Încălzire, Programe și Incluziune Socială din str. Văleni nr. 32 (în spatele fostului sediului S.G.U.), după următorul program:

Pentru a beneficia de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe toată perioada sezonului rece noiembrie 2023 – martie 2024, solicitările trebuie depuse până pe data de 17.11.2023.

Cererile și declarațiile pe propria răspundere, semnate și însoțite de actele doveditoare, pot fi transmise și electronic pe adresa de e-mail: aju@asscploiesti.ro .

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *