Cinci persoane au luat parte la scandalul de la patinoarul din Ploiești, în urma căruia un tanar de 20 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori. Trei dintre aceștia au fost reținuți și prezentați Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. Din primele date se pare că toți cei implicați aveau la ei cuțite, iar trei dintre aceștia au atacat victima. Suspectii sunt din Ploiesti, aveau varste cuprinse intre 13 si 19 ani, si nu se cunoasteau cu tanarul ranit. Vă avertizăm urmează informații cum puternic impact emoțional.

Scandalul care i-a socat pe toti cei prezenti s-a petrecut chiar in timp ce victima, de 20 de ani,  patina.  Daca datele initiale aratau ca este vorba despre un singur agresor, politistii din Prahova aveau sa descopere ca fapta a fost comisa de mai multe persoane.

Din primele date se pare că toți cei implicați aveau la ei cuțite, iar trei dintre aceștia au atacat victima. Suspectii sunt din Ploiesti, aveau varste cuprinse intre 13 si 19 ani, si nu se cunoasteau cu tanarul ranit.

Pentru a-i prinde pe autori politistii au facut sapte perchezitii in acest caz 

Acestia au fost prezentati in fata judecatorilor Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventiva, pentru 30 de zile. Tanarul de 20 de ani este in continuare internat, i-au fost afectate mai multe organe vitale, insa starea lui este stabila. Activitatea patinoarului unde s-a petrecut tragedia a fost oprita temporar. Oamenii legii spun ca societatea comerciala care il detine nu avea autorizatie de functionare.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *