logo
RNTV Live

Agresiune în timpul unui joc de noroc. Un tânăr, reținut pentru 24 de ore

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Erika Stoica

Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din Poiana, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de astăzi, pe bază de ordonanță, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Tânărul urmează să fie prezentat magistraților la data de 27 mai a.c. pentru luarea unei măsuri preventive.

Investigațiile efectuate au relevat că, la data de 24 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan generat în urma unui joc de noroc, tânărul, în timp ce se afla pe strada Orhideelor din comuna Poiana, ar fi agresat fizic un bărbat de 31 de ani, tot din Poiana. Incidentul a dus la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili toate circumstanțele incidentului și a dispune măsurile legale necesare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor