logo
RNTV Live

Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației avertizează grav compania Wizz Air în legătura cu zborurile anulate în România

OIP
Constantin Corina

Agenția Uniunii Europene pentru Siguranța Aviației a fost sesizată cu privire la zborurile anulate de Wizz Air în România. Compania avut 9 curse anulate într-o singură zi.

“Astăzi am avut o serie de discuţii extrem de aplicate în legătură cu anulările zborurilor, întârzierile în operare şi situaţia pasagerilor companiei Wizz Air în România”, spune secretarul de stat Bogdan Mîndrescu.

Acesta a precizat că la discuții au participat Yvonne Moynihan, Chief Corporate Officer Wizz Air Group, Zsuzsanna Poss, Chief Communications and Customer Officer Wizz Air Group, Diarmuind O Conghaile, Managing Director Wizz Air Malta și preşedintele ANPC, Horia Constantinescu.

“Am cerut de urgență conducerii Wizz Air un plan de măsuri concrete prin care să reducă numărul de curse anulate din motive tehnice și să asigure coerența curselor aeriene, rezolvând și problema personalului navigant care lucrează peste limita de timp permisă”, spune Bogdan Mîndrescu.

Prezent la discuții, Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a informat reprezentanții Wizz Air că a anunțat Autoritatea europeană pentru drepturile pasagerilor în legatură cu situațiile generate la noi în țară de către Wizz Air.

“Am informat conducerea Wizz Air că îi vom monitoriza cu atenţie şi i-am avertizat, totodată, că nu vom tolera niciun derapaj de la reglementările internaţionale şi naţionale în domeniul aviaţiei.”, a adăugat secretarul de stat sâmbătă, în postarea de pe rețeaua de socializare.

‎‎

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor