logo
RNTV Live

Află mai multe despre valorile și istoria Uniunii Europene prin-o activitate pe cinste la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiesști coordonat de Rețeaua Promotorilor UE din Mediul Rural

22604_original
Constantin Corina

Pe 13 februarie, ora 11, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești va găzdui un eveniment dedicat cunoașterii și înțelegerii Uniunii Europene, adresat în special tinerilor din mediul rural din județul Prahova.

Scopul evenimentului este de a încuraja implicarea civică și de a crea conștientizarea asupra importanței alegerilor europarlamentare din acest an.

În cadrul evenimentului, se vor explora pașii care au condus la formarea Uniunii Europene, valorile și principiile fundamentale pe care aceasta le promovează, precum și beneficiile și oportunitățile pe care le oferă cetățenilor săi. Se va dezbate, de asemenea, rolul esențial al instituțiilor europene în promovarea democrației și a prosperității în Europa.

Această activitate este organizată de Rețeaua Promotorilor UE din Mediul Rural, care își propune să ofere tinerilor din mediul rural din România oportunități sporite de participare, dezvoltare și învățare. Prin intermediul acestui proiect, dorim să facilităm conexiunea tinerilor din mediul rural cu Uniunea Europeană și să promovăm înțelegerea și sprijinul pentru valorile europene. Rețeaua Promotorilor UE din Mediul Rural este dezvoltată în cadrul proiectului Ring the Citizenship.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor