ANSVSA anunţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul MILKA BOMBOANE POM CU OREO 300G cu numere de lot ZCT0232641; ZCT0232642, cu termenul de valabilitate: 31.03.2024.

Potrivit unui anunț al ANSVSA, retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, având în vedere că nu prezintă toate informațiile obligatorii in limba română, alergeni: lapte, grâu, soia, alune de pădure

Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii trebuie să returneze produsul până la data de 17.11.2023.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul.

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la dată de 17.11.2023.

Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre”.

  • mesajul transmis de Mega Image.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *