Sursă foto: ProSport

Fostul arbitru internațional, Adrian Porumboiu, în vârstă de 72 de ani, a reacționat aspru după meciul Rapid – FCSB 1-0.

Răzvan Onea și Dragoș Grigore trebuiau eliminați pentru faulturile asupra lui Florinel Coman și Andrea Compagno, consideră fostul patron de la FC Vaslui.

Totodată, Adrian Porumboiu crede că Rareș Vidican nu are ce căuta în camera VAR, motivul fiind lipsa experienței, iar Horațiu Feșnic, fiind din Cluj, nu trebuia trimis la centru. Adrian Porumboiu mai crede și că președintele CCA Kyros Vassaras și Răzvan Burleanu ar trebui să-și dea demisia din cauza acestor delegări.

Trebuie să o luăm într-o ordine firească. Prezența lui Vidican în camera VAR e neoportună, vorbim despre un arbitru fără experiență, un arbitru care, sincer să fiu, nu intrase în febra jocurilor și nu cred că este recomandat ca la un meci de o asemenea importantă și dificultate să fie în camera VAR un arbitru fără experiență. E foarte important arbitrul din camera VAR.

Trebuia să-i spună să meargă la monitor și vedea pe monitor că e de cartonaș roșu. E foarte simplu de decis dacă vezi, de exemplu la Grigore, atacul din spate, că e de roșu. Vidican e o victimă a conducerii deloc înțelepte a CCA.

În România, au fost două-trei campionate în care câștigătoarea a fost meritorie, restul au fost aranjate.

Nu poți să faci o asemenea delegare, total inoportună. Nu poți să delegi un arbitru din Cluj la un asemenea meci. Protejează-l dacă vrei să fii obiectiv. Și Vassaras, și Burleanu trebuie să-și dea demisia dacă au un dram de demnitate”, a spus Adrian Porumboiu, la emisiunea Liga Digisport.

Marius Avram a fost criticat de Adrian Porumboiu

Din cauza faptului că Marius Avram s-a ferit să dea un verdict concis in legătură cu fazele pe care le-a examinat, acesta a fost mustat de Adrian Porumboiu.

Nu e frumos ce spun, dar m-a deranjat poziția analistului, care încerca din răsputeri să găsească o undă d-asta gri, că se putea da, că nu se putea, a întins piciorul, n-a întins piciorul. Penibil! Ce vrei să arăți? Că ești băiat drăguț cu Feșnic? A zis că nu a vrut să-i provoace durere. Ce e asta? Ce e? E anestezist?”, a adăugat Adrian Porumboiu.

Sursa: DigiSport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *