logo
RNTV Live

Adrian Năstase a devenit bunic! Vezi cine îl va boteza pe primul lui nepot

baietii lui adrian nastase (Large)
Oana Stoica

Fericire în familia fostului premier, Adrian Năstase. Fiul cel mare, Andrei, a devenit tătă. Soția lui a dat naștere unui băiețel.

Tinerii părinți au și ales numele primului lor copil. Nepotul fostului premier Adrian Năstase se va numi Daniel și va fi botezat chiar de unchiul său, fratele lui Andrei Năstase, Mihnea Daniel.

Iată ce a scris cu bucurie, proaspătul bunic, pe blogul său : ”S-a născut, astăzi, primul meu nepot. A obtinut nota 10 iar părintii – Andrei si Bianca – sunt extrem de fericiti. Ca si noi, bunicii.

Eram la o dezbatere, organizată de Norica Nicolai si de Mircea Diaconu, la Senat, despre „Viitorul Europei”, cand am aflat această veste. Vă rog, iertaţi-mă. Am înţeles că avem o problemă demografică în Europa, eu mă bucur să vă anunţ că acum 10 minute populaţia României a crescut cu un bebeluş. Am un nepot, să vă rog să-mi daţi voie să mă retrag. Sper ca nasterea lui in ajunul Bunei Vestiri sa fie de bun augur, pentru un drum luminos in viata!” , le-a spus Adrian Năstase participanţilor la dezbatere înainte de a părăsi sala.

Citește mai multe pe :

http://glasulploiestean.ro/exclusiv-cum-se-va-numi-primul-nepot-al-lui-adrian-nastase-si-cine-va-fi-nasul-de-botez/

Sursă foto : libertatea.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor