logo
RNTV Live

Adolescentă salvată de pompierii prahoveni după ce au tăiat plafonul mașinii în care era captivă împreună cu șoferul. Accident deosebit de grav/ FOTO

accident-grav
Mihai Constantinescu

Adolescentă salvată de pompierii prahoveni după ce au tăiat plafonul mașinii în care era captivă împreună cu șoferul. Accident deosebit de grav.

Totul s-a petrecut în această noapte, în jurul orei 3.00, în cartierul Cherba din Urlați.

Șoferul unui autoturism, în vârtă de 19 ani, a pierdut controlul și s-a răsturnat pe o parte.

În vehicul se aflau două persoane: o fată în vârstă de 14 ani, încarcerată și un bărbat în vârstă de 19 ani, adică șoferul mai sus menționat.

Salvatorii sosiți la fața locului au procedat la extragerea victimei minore din autoturism, prin metode specifice de descarcerare, pompierii fiind nevoiți să decoperteze plafonul mașini.
Ulterior, ambele victime au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital de echipajele SAJ și SMURD, pentru investigații suplimentare.

Ambii au suferi răni grave.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis de conducere

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor