logo
RNTV Live

Adolescent de 15 ani prins cu droguri de mare risc în București

adolescent
Erika Stoica

Un incident șocant a avut loc în Sectorul 5 din București, unde un adolescent în vârstă de 15 ani a fost prins cu cinci pungi de droguri de mare risc. Potrivit informațiilor furnizate de Primăria Sectorului 5, minorul avea asupra sa aproximativ jumătate de kilogram de cannabis, peste 130 de grame de ecstasy și 30 de comprimate dintr-un medicament periculos.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 10 februarie, în jurul orei 20:45, când polițiștii locali G.M și S.N. din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5, aflându-se în patrulare pe Strada Peleaga, au identificat și reținut minorul cu substanțele interzise.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că polițiștii locali implicați în captura adolescentului vor fi premiați pentru acțiunea lor promptă și eficientă. Totodată, edilul a solicitat tuturor angajaților Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5 să manifeste o vigilență sporită în identificarea și contracararea traficului de droguri, în special în cazul minorilor.

Incidentul subliniază încă o dată necesitatea unei monitorizări atente a comportamentului și activităților minorilor, precum și a eforturilor continue ale autorităților pentru combaterea fenomenului traficului de droguri, care reprezintă o amenințare serioasă la adresa sănătății și siguranței publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor