logo
RNTV Live

Administrația Națională de Meteorologie anunta prezența unei mase de aer care conține particule de praf saharian deasupra teritoriului României!

OIF-2
Constantin Corina

”În perioada 23 aprilie ora 9.00 – 24 aprilie, ora 13.00, circulaţia aerului va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei.

Această masă de aer va fi deasupra României marţi (23 aprilie) şi în prima parte a zilei de miercuri (24 aprilie)”, potrivit ANM.

În după-amiaza de mâine, se prevede că masa de aer încărcată cu particule de praf saharian se va îndrepta către nord-est și va părăsi teritoriul României.

Praful saharian poate avea un impact semnificativ asupra sănătății umane și a mediului înconjurător. Particulele fine pot afecta calitatea aerului, provocând probleme respiratorii și iritații ale căilor respiratorii. De asemenea, pot influența negativ vizibilitatea și pot afecta calitatea solului și a apelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor