logo
RNTV Live

Adevărat regal de spectacole în teatrul ploieștean

1440408916_IMG_3283
Ștefan Petre

Săptămâna aceasta se desfășoară, la Teatrul „Toma Caragiu”, sub semnul unei contopiri armonioase între arta teatrală și cea cinematografică.

Zilele acestea, cei mici vor avea și ei ocazia să se bucure de un spectacol în premieră, inspirat dintr-o legendă scoțiană, care îi va învăța să aprecieze adevăratele valori în viață.

Evenimentele din această săptămână:

  1. PROIECTIE FILM „LIBERATE” – sâmbătă, 9 decembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
    Filmul „Liberate”, regizat de Tudor Giurgiu, dezvăluie o poveste mai puțin cunoscută din decembrie 1989, desfășurată la Sibiu. În mijlocul haosului acelei perioade, mai mulți bărbați – securiști, militari, civili – au fost ținuți ostatici într-o piscină dezafectată și acuzați că sunt teroriști. Pelicula, una dintre cele mai premiate și discutate filme românești recente, îi include în distribuție pe actorii teatrului ploieștean Andi Vasluianu, Bogdan Farcaș, Ioan Coman, Cristian Popa și Ștefan Iancu. Evenimentul este organizat de Transilvania Film și Teatrul „Toma Caragiu”, cu sprijinul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului.
  2. FUNNY MONEY – duminică, 10 decembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
    Comedia „Funny Money” explorează dilemele umane ce apar în fața bogăției materiale și consecințele neașteptate pe care aceasta le poate aduce. Povestea se axează pe Henry, un contabil obișnuit din Londra, ale cărui visuri și rutină zilnică sunt complet date peste cap atunci când, dintr-o întâmplare, devine posesorul unei serviete care ascunde o sumă importantă de bani.
  3. CARMILHAN – CORABIA FANTOMĂ – duminică, 10 decembrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario – Premieră
    Spectacolul „Carmilhan – Corabia Fantomă” urmărește povestea a doi frați pescari, Caspar și Will, care duc o viață liniștită pe o insulă izolată din Scoția. Viața lor se schimbă când Will descoperă o bucată strălucitoare de aur, considerată a fi parte a unei comori scufundate. Spectacolul explorează valorile autentice ale existenței umane, subliniind importanța iubirii, a respectului, a compasiunii și a generozității.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, la telefon 0244.522.774 sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program spectacole.

Sursă: Ploiești.ro

  • fotografie cu caracter ilustrativ

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor