Diana Șoșoacă, senator și președinte al partidului S.O.S. România, a afirmat că în România există o mulțime de aziluri de bătrâni conduse de persoane asemănătoare cu „doctori Mengele” și că se desfășoară experimente medicale pe persoanele în vârstă.

Ea a dat exemplul spitalului de psihiatrie Grajduri din Iaşi, unde, spune senatorul, la subsol, oamenii sunt izolaţi şi se experimentează pe ei.

Diana Șoșoacă cere măsuri urgente pentru a salva oamenii supuși la experimente.

„Problema azilelor de bătrâni este una de lungă durată. Am avut clienți care mi-au cerut ajutorul în găsirea unor azile pentru părinții lor sau chiar pentru ei înșiși. Pe mulți i-am refuzat. Există un singur azil extraordinar în București, de stat, unde am observat respect față de oameni. În schimb, aproape toate celelalte azile nu respectă absolut nimic. Aceasta este o problemă la nivel internațional. Persoanele în vârstă sunt folosite ca mijloc de obținere a fondurilor. Aș dori să întreb copiii care își duc părinții la azil dacă ei înșiși i-au tratat în același mod, îngrijindu-i și învățându-i cum să mănânce. Azilele din România sunt afaceri murdare și au responsabilități, în special în ceea ce privește sănătatea oamenilor”, a declarat senatoarea.

„De ce nimeni nu merge la Spitalul de Psihiatrie Grajduri din Iași? Știți că acolo se desfășoară experimente pe oameni? Există persoane internate acolo care au ridicat probleme în politica românească și au fost forțate să fie închise acolo. De ce nimeni nu investighează subsolul, unde se întâmplă anumite lucruri?”, a atras atenția președintele S.O.S. România.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *