Sursa|: celebrityinsider.org

Kevin Spacey a dezvăluit că a fost transportat de urgență la spital după ce brațul i s-a amorțit timp de „aproximativ opt secunde”.

Fostul actor din „House of Cards” în vârstă de 64 de ani – care a fost eliberat în iulie de o serie de acuzații de agresiune sexuală – a vorbit cu privire la o „neașteptata” problema de sănătate în timpul discursului său la ceremonia de închidere a Tashkent International – Festivalul de film din Uzbekistan de luni.

Kevin Spacey le-a spus fanilor: „M-am uitat la aceste picturi murale extraordinare de pe pereți și am simțit brusc că mi-a amorțit întregul braț stâng timp de aproximativ opt secunde. L-am scuturat, dar le-am spus imediat celor cu care eram și ne-am dus imediat la centrul medical.”

El a adăugat că este „recunoscător” că nu este ceva „mai grav”, spunând că a fost „plăcut surprins” că se află undeva cu astfel de „medici calificați”.

Actorul a spus: „Viața umană este foarte fragilă și scurtă, așa că toată lumea ar trebui să trăiască împreună și să se sprijine reciproc”.

În ciuda faptului că a spus mulțimii că problemele sale de sănătate au fost rezolvate, actorul a recunoscut că incidentul l-a făcut „chiar să ia un moment și să se gândească la cât de fragilă este viața”.

De asemenea, el a lăudat festivalul pentru că este un loc de „pace, progres și iluminare”.

Actorul a găzduit un masterclass la eveniment cu o zi înainte și a spus: „Ar trebui să fii mândru de munca pe care o faci și sunt onorat să fiu alături de tine astăzi și să te susțin”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *