Sursă foto: Facebook/ Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Filmul „Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, a avut luni premiera de gală la Sala Palatului și este deja disponibil în cinematografele din întreaga țară. Printre cei care fac parte din distribuția acestui film se numără și actori ai Teatrului „Toma Caragiu”, precum Andi Vasluianu, Bogdan Farcaș, Ioan Coman, Cristian Popa și Ștefan Iancu.

„Libertate” este o peliculă inspirată din evenimentele reale petrecute la Sibiu în timpul Revoluției din 1989. În mijlocul haosului și panicii generate de protestele împotriva autorităților, o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent, care escaladează într-o confruntare între soldați, milițieni, securiști și civili.

Filmul „Libertate” a avut premiera națională la cea de-a 22-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, unde a câștigat Premiul Publicului pentru cel mai popular film românesc din program. De asemenea, a fost prezentat în avanpremieră la Festivalul de Film de la Sarajevo, unde a fost recompensat cu Premiul Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă (CICAE).

Vă invităm să descoperiți un film care prezintă momente semnificative din istoria recentă a țării și să vă bucurați de interpretarea actorilor noștri, atât în producțiile cinematografice în care au fost distribuiți, cât și în sala de spectacol, urmărindu-i în spectacolele din repertoriul curent al teatrului.

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *