Biblioteca Măgureni a găzduit o activitate specială în cadrul Parteneriatului Educațional Internațional „Prietenie …pe o …sfoară…virtuală”, derulat în perioada aprilie – iulie 2024. Inițiat de Biblioteca Județeană „George Barițiu” din Brașov, acest parteneriat urmărește promovarea literaturii pentru copii și stimularea interesului pentru lectură în rândul celor mici.

Evenimentul a avut loc cu participarea elevilor de la clasa I a, sub îndrumarea învățătoarei Elena Luncașu. Micii cititori au fost introduși în lumea magică a cărții „Vrăjitorul din Oz” de Frank L. Baum, o poveste emoționantă care continuă să captiveze generații întregi.

Activitățile desfășurate au inclus lecturi interactive, discuții despre aventurile personajelor și exerciții creative menite să îmbogățească imaginația copiilor și să le dezvolte dragostea pentru cărți. Participarea activă a elevilor și entuziasmul lor au demonstrat încă o dată importanța unor astfel de inițiative în educația și dezvoltarea lor personală.

Parteneriatul „Prietenie …pe o …sfoară…virtuală” continuă să fie o punte între copii și universul literar, aducând împreună tineri cititori din diverse colțuri ale lumii și încurajându-i să exploreze noi orizonturi prin intermediul cărților.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews