Duminică, 13 august, în timpul minivacanței, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au intensificat acțiunile pentru fluidizarea și controlul traficului rutier, dar și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, în vederea prevenirii și combaterii potențialelor situații de risc pentru cetățeni.

În acest sens, în cursul weekend-ului, echipajele Serviciului Rutier Prahova, precum și cele ale Poliției din Sinaia, Plopeni și Slănic, au implementat măsuri de supraveghere și control al traficului pe principalele artere din județ și au desfășurat acțiuni de prevenire și combatere a infracțiunilor antisociale.

În cadrul acestor operațiuni s-a colaborat cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

În urma eforturilor depuse, pentru neregulile identificate, polițiștii au aplicat un total de 95 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 22.000 de lei. Totodată, au fost efectuate verificări de identificare pentru aproximativ 300 de persoane și au fost inspectate peste 200 de autovehicule. Pe lângă acestea, ca măsuri suplimentare, 5 permise de conducere au fost reținute, iar 5 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Sursă: Poliția Română

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *