logo
RNTV Live

Acțiuni de succes pentru polițiștii locali din Ploiești: de la amenzi în parcuri la obiecte găsite

politisti-locali
Ștefan Petre

În perioada 30 mai – 05 iunie 2023, polițiștii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică au desfășurat acțiuni pentru asigurarea respectării legislației în vigoare, referitoare la curățenia în parcurile și locurile de joacă din municipiu

Astfel, au fost legitimate 220 de persoane și aplicate 137 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.240 lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, fumatul în spațiile amenajate pentru locuri de joacă, aruncarea de resturi menajere, inclusiv coji de semințe pe domeniul public, precum și pentru documente de identitate expirate. Totodată, 69 de persoane au fost avertizate verbal cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În seara de 1/2 iunie 2023, în jurul orelor 22:25, echipajul auto aflat în patrulare pe Bulevardul Republicii a găsit pe o bancă din Parcul „Mihai Viteazul” un telefon mobil, o sumă de bani și un abonament TCE. Polițiștii locali l-au identificat pe deținătorul bunurilor – numitul G.A. – predându-i acestuia pe bază de proces-verbal de predare-primire bunurile pierdute.

De asemenea, în jurul orei 02:00, în timp ce patrula în zona Cablul Românesc, același echipaj auto a găsit în stația TCE un rucsac în care se aflau mai multe bunuri precum îmbrăcăminte, card bancar, card de sănătate, act de identitate și o sumă de bani. Proprietarul a fost identificat de polițiștii locali în persoana numitului F.A., căruia i-au fost restituite bunurile, pe bază de proces-verbal de predare-primire. 

Polițiștii locali sunt în permanență la dispoziția cetățenilor prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail: office@polocploiesti.ro.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiadi deseuri prahovaromsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor