Featured Video Play Icon

La Buzau au loc saptamana aceaasta actiuni de dezinsectie, dezinfectie si deratizare pe domeniul public. Se intervine pana pe 22 Iulie 2024, în intervalul orar 05:00 – 10:00. Pe perioada de executie a acestor lucrari, cetatenii sunt rugati sa nu tranziteze sau stationeze in zonele de actiune.

Până pe 22 Iulie Primăria Buzău, prin unicul operator desemnat pentru prestarea activităților de dezinsecție, dezinfecție și deratizare de pe domeniul public, desfășoară a patra etapă de dezinsecție la sol pe domeniul public din municipiul Buzău. Acțiunea se defășoară conform Planului Unitar de Acțiune și a prevederilor Caietului de Sarcini, etapizat, în tot municipiul Buzău. Activitățile de dezinsecție se desfășoară în intervalul orar 05:00 – 10:00.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, activitatea va fi decalată, urmând a comunica opiniei publice perioada de execuție a lucrărilor.

În parcurile mari din Municipiul Buzău, respectiv Parcul Crâng, Parcul Tineretului și Parcul Marghiloman, precum și în pădurea Crâng activitatea de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor se va desășura în perioada 19 – 20 iulie.

By Costin