Campanie de Sensibilizare și Control pentru Reducerea Accidentelor Rutiere Cauzate de Depășirea Limitei de Viteză Legală

La data de 10 decembrie a.c., în intervalul orar 14:00-18:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare cu efectivele formațiunilor din orașele Pucioasa, Titu și Răcari, au desfășurat o acțiune dedicată prevenirii accidentelor de circulație cauzate de depășirea limitei legale de viteză.

În decursul celor patru ore, forțele de ordine au concentrat acțiunile pe drumul național 71, în sectorul Moroeni-Târgoviște-Bâldana. În cadrul acestei acțiuni, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale, totalizând o sumă de 25.100 de lei, pentru încălcarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

Din totalul sancțiunilor, 35 au fost impuse pentru depășirea limitei legale de viteză, în timp ce 8 au vizat neutilizarea centurii de siguranță. În plus, patru permise de conducere au fost reținute, toate fiind rezultatul depășirii limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Această acțiune de prevenire și sancționare vine în contextul eforturilor constante ale autorităților de a asigura siguranța în trafic și de a descuraja comportamentele nesigure la volan.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *