Sursă foto: Business Magazin

În Brașov, poliția a desfășurat o acțiune maraton!

Poliția Municipiului Brașov a organizat și desfăsurat o acțiune într-un interval de aproape 24 de ore,  în care s-a urmărit  prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și a patrimoniului. De asemenea, s-a urmărit identificarea persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură liniștea publică. Polițiștii urmăresc și creșterea gradului de siguranță rutieră în contextul afluxului mare de turiști.

Zonele în care au fost concetrate cele mai multe filtre și controale au fost stabilite în baza datelor colectate. S-au desfășurat controale în zonele  Gării CFR, Bulevardul Victoriei, strada Mihail Kogălniceanu, precum și în alte locuri aglomerate din proximitatea spațiilor comerciale și a celor de relaxare.  

Acțiunea s-a desfășurat atât pe timp de zi cât și după lăsarea întunericului. Au fost implicați polițiști din cadrul celor 5 Secții de poliție ale municipiului Brașov, jandarmi, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi – Burebista Brașov și polițiști locali, din cadrul Poliției Locale Brașov.

IPJ BRAȘOV:În urma activităților ce control desfășurate, au fost verificate peste 200 de persoane și au fost aplicate aproape 70 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări la regimul circulației, pentru nerespectarea normelor de conduită civică și pentru alte acte normative din sfera siguranței publice.”

Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare ale autovehiculelor oprite în trafic, care prezentau defecțiuni tehnice.

IPJ BRAȘOV: „Poliția Brașov atrage atenția conducătorilor auto asupra consecințelor grave pe care le poate avea conducerea unui vehicul sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise. De semenea, Poliția Brașov va desfășura astfel de acțiuni și controale în tot sezonul estival și în alte localități din județ.

Sursă: IPJ BRAȘOV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *