Act For Tomorrow, cea mai mare organizatie din România ce sustine mediul, sustenabilitatea și voluntariatul realizeaza o super tabără de camping și desigur, VOLUNTARIAT!

Organizatorii au postat toate detaliile pe instagram si vă asteapta la o super experienta! De asemenea, partenerii organizatiei sunt MSC Mediterranean Shipping Co.

CÂND?

19 – 20 august

UNDE?

?????, ???. ?????̦

Misiune?

Pe timpul zilei, misiunea noastră este să se strângădeșeurile care acaparează malurile lacului Bicaz – cel mai mare lac artificial din România – și să va asigurati că nu lăsati nimic în urmă, cu excepția unor amintiri frumoase și a unui loc mai curat.

Seara ne va prinde în jurul focului de tabără, la o porție de muzică bună și mâncare gătită cu suflet, iar dimineața, vom privi răsăritul dintre munți. – preciezaza acestia în postare.

În zona Bicazului, natura a modelat o panoramă desprinsă din povești, împânzită de munți impunători, coline acoperite de vegetație verde și apă cristalină. Totuși, magia acestei arii naturale este pusă în pericol de poluarea cauzată de depozitarea neadecvată a deșeurilor, o amenințare cu consecințe profunde. Această problemă nu doar afectează atractivitatea turistică a regiunii, ci pune în pericol mediul înconjurător și bunăstarea întregii comunități.

Transport

Transportul la Bicaz se poate face cu autocarul, în limita locuri disponibile, doar din locațiile unde există mai mult de 15 participanți, sau în regim propriu, cu mașina personală. Transportul cu mașina personală e decontat pentru grupuri de min. 4 persoane, în limita a 700 km dus-întors, așa că, dacă ai locuri în mașină, te încurajăm să iei cu tine și alți participanți.

ÎNSCRIE-TE!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *