logo
RNTV Live

Accidentul de azi-noapte, provocat de un tânăr de 19 ani băut/ UPDATE

acc Rudului Ploiesti
Erika Stoica

Evenimentul rutier s-a produs azi-noapte în jurul orei 23.00 în Ploiesti, strada Rudului. Șoferul avea 19 ani și, spun surse apropiate anchetei, ar fi condus cu viteza excesivă. În plus, explică aceleasi surse, tanărul ar fi fost băut, în momentul în care s-a urcat la volan.

CITEȘTE ȘI Accident deosebit de grav în Ploiești. A zburat cu mașina într-un gard și s-a înfipt în autoturismul parcat

Era aproape de miezul nopții când se afla pe Strada Rudului din Ploiești moment în care a pierdut controlul volanului a intrat cu putere în gardul unei locuințe, iar mai apoi s-a oprit într-un autoturism parcat în curte. În urma impactului ambele vehicule au fost grav avariate.

Mai mult, tanărul a rămas inconștient între fiarele contorsionate si a fost descarcerat de către pompieri. Tocmai de aceea, din cauza stării în care a fost găsit de către echipajele medicale, nu a putut fi testat pentru alcool, însă i s-au recoltat mostre biologice. O autospecială de terapie intensivă mobilă l-a dus de urgență la spital, însă în ciuda impactului grav tânărul nu a suferit răni majore.

Potrivit unor surse medicale astăzi el va putea să meargă acasă cu recomandări din partea specialiștilor. Oamenii legii i-au suspendat permisul tânărului si au întocmit în cauză un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor