Un grav accident a avut loc, sâmbătă, pe DN 1D. Un copil a fost luat, în stare de inconstiență, cu elicopterul SMURD, iar o femeie a suferit o amputație de mână după ce trei mașini s-au ciocnit. Un al doilea copil, rănit în accident, a fost și el preluat cu elicopterul. In noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN1, în Bănești.

Primul accident s-a produs pe Drumul Național 1 D, în comuna Fulga, la intersectia cu Bărăitaru. Au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, au rezultat 6 victime, dintre care doi minori au fost transportati la spital cu elicopterul Smurd.

O femeie de 42 ani a suferit răni grave si o amputație de mână, fiind transportată la  Spitalul Floreasca. Alte 3 victime potitraumatizate au preluate si transportate la UPU Ploiesti de catre Echipaje SMURD si SAJ.

Traficul rutier a fost blocat, fiind deviat pe rute ocolitoare.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Drumul Național 1, în comuna Bănești, un autoturism în care se afla doar șoferul s-a răsturnat. Bărbatul, în vârstă de 36 ani, a murit în urma accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *