sursă foto SportAddict.ro

Un bărbat s-a accidentat după ce s-a urcat băut pe trotineta electrică!

În vârstă de 33 de ani, din Brașov, bărbatul este cercetat penal după ce s-a autoaccidentat în timp ce se afla pe o trotinetă electrică. Polițiștii au constatat că șoferul era beat.

Accidentul s-a produs joi seară, în jurul orei 19:00, pe strada Olteţ din Braşov. În urma incidentului produs pe șosea, bărbatul s-a autoaccidentat.

Poliţia judeţeană Braşov: „Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică şi prezenta tulburări de echilibru, acesta a fost testat din punctul de vedere al prezentei în organism a alcoolului, rezultatul indicând valoarea de 0,85 mg/l alcool în aerul expirat. Ppoliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând a se propune soluţie legală la finalizarea acestora”.

În acest caz, polițiștii reamintesc onducătorilor de trotinete electrice că este interzisă conducerea trotinetei electrice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. Cei care circulă pe drumurile publice cu trotineta electrică trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani. Dacă au mai puţin de 16 ani au obligaţia de a purta casca de protecţie. De asemenea, circulația pe trotineta electrică se face cu o singură persoană, fiind interzisă deplasarea mai multor participanţi pe trotinetă.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *