logo
RNTV Live

ACCIDENT URMAT DE INCENDIU : șoferul era băut

image-53
Dudau Andreea Valentina

În Bistrița-Năsăud, un accident rutier a fost urmat de un incendiu. Șoferul era băut!

Seara trecută, un incident ce se putea termina tragic a avut loc în Nușeni, Bistrița Năsăud!

Un șofer beat și-a condus mașina într-un cap de pod. După ce a reușit să iasă cu mașina, a pornit iarăși la drum. Bărbatul a lovit al doilea cap de pod și mașina i-a explodat.

Un apel la 112 anunța un incendiu la un autoturism, în localitatea Nușeni. Incendiul a fost urmat de o explozie. Flăcările s-au văzut de la kilometri distanță, informația ajungând foarte rapid la săteni.

Se pare că șoferul autoturismului, de loc din Beudiu, a condus mașina deși era „rupt de beat”. După ce a lovit primul cap de pod, sătenii l-au ajutat să iasă cu mașina și bărbatul s-a urcat din nou la volan, urmând să lovească alt cap de pod la scurtă distanță.

Șoferul a apucat să se dea jos din mașină la timp și mașina a fost cuprinsă de flăcări imediat după. Incendiul a fost urmat de o explozie. Sătenii, pompierii și poliția l-au căutat pe șofer, găsindu-l la o mică distanță de locul incidentului. Din fericire, el avea doar câteva contuzii și a fost transportat la spital.

ISU BN: „Incendiul a fost lichidat, autoturismul care a întrat în coliziune cu un cap de pod a ars aproape în totalitate. În urma recunoasterii, conducătorul auto a fost găsit în afara părții carosabile, constient și cooperant. Prezenta leziuni ușoare, a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și urmează sa fie evacuat la CPU Beclean pentru investigații medicale amănunțite”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor