logo
RNTV Live

Accident rutier la Șoimari: o persoană a fost rănită în impact

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Dudau Andreea Valentina

Astăzi, în jurul orei 16:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei orașului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Județean 100 M, în localitatea Șoimari, s-a produs un accident rutier!

Polițiștii s-au deplasat la fața locului în urma sesizării, iar din primele verificări a reieșit că un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani.

Din impact, autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a fost proiectat într-un alt vehicul, oprit în afara părții carosabile.

Accidentul a rezultat în vătămarea corporală a tânărului de 26 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor