???????? ???? ?? ??????? ????: ? ???? ????????? ??????????? ?????!

Duminică dimineață, un accident rutier a avut loc pe DN1, intre Cluj-Napoca si Oradea, pe raza localitatii Braisoru.

Din primele informații, mai multe persoane au fost ranite, doua dintre ele fiind incarcerate, in urma impactului puternic dintre un microbuz si un autoturism. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante, pompierii de la descarcerare, dar si un elicopter medical SMURD.

Conform informațiilor inițiale, într-o curbă, un autovehicul a pătruns pe contrasens, provocând o coliziune frontală cu un alt vehicul care circula din sens opus.

ISU CLUJ: „La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate”.

Alți patru minori au primit consultații de la echipele medicale la fața locului. Potrivit primelor evaluări, aceștia se află într-o stare stabilă.

SȚIRE INIȚIALĂ:

Dimineața aceasta, pompierii din Detașamentul Huedin au fost alertați să intervină la un accident rutier produs pe DN1 E60, în apropierea localității Brăișoru. La fața locului au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și elicopterul SMURD de la Punctul Aeromedical Jibou.

Echipele operative, sosit în zona accidentului, au identificat un autoturism și un microbuz avariate, fiecare cu o persoană încarcerată. S-au inițiat imediat operațiuni de descarcerare și extragere a celor doi bărbați blocați în vehicule, aceștia fiind ulterior predați echipajelor medicale în stare stabilă pentru a fi transportați la spital.

În același timp, o femeie în jurul vârstei de 30 de ani și patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați la fața locului și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări, aceștia se aflau în stare stabilă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *