Traficul este blocat pe A2 București-Constanța din cauza unui accident rutier!

În jurul orei 12:35, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 68, în zona localității Lehliu, județul Călărași, o autoutilitară s-a răsturnat în urma unei explozii de anvelopă.

În urma incidentului au rezultat 3 victime (2 adulți și un copil), pentru care a fost solicitat la fața locului un elicopter SMURD.

Circulația rutieră este oprită total pe sensul de mers către București pentru aproximativ 15 minute, în vederea aterizării elicopterului și preluării rapide a victimelor. Valorile de trafic sunt normale, în ușoară creștere.

UPDATE:Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 68, pe sensul de mers către capitală, accidentul soldându-se cu 3 victime, un minor fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar 2 adulți sunt în evaluare medicală la fața locului. În urma opririi traficului s-a format coloană de autovehicule în direcția către București de aproximativ 2 kilometri, în mișcare.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *