În dimineaţa de miercuri, un accident rutier a avut loc pe DJ 141, în afara localităţii Moşna din judeţul Sibiu, soldat cu decesul unui şofer.

Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Sibiu, evenimentul s-a petrecut în timp ce un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Moşna, conducea un autoturism dinspre Moşna spre Bârghiş. Într-o manevră imprudentă, şoferul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu maşina condusă de o femeie în vârstă de 35 de ani, din Agnita.

Tragedia s-a soldat cu decesul şoferului vinovat. Mai mult, s-a constatat că acesta nu deţinea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Conducătoarea auto, în vârstă de 35 de ani, a fost rănită şi a fost transportată la spital conştientă.

Pentru a interveni la locul accidentului, au fost mobilizate echipaje SMURD, inclusiv o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere, alături de un echipaj SAJ. Cu toate acestea, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului de 62 de ani. Femeia a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe (CPU) Mediaş cu un traumatism toracico-abdominal şi multiple excoriaţii, după cum au informat reprezentanţii ISU.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat complet, iar poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii tragediei.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *