ACCIDENT MORTAL ÎN JUDEȚUL NEAMȚ: UN ȘOFER A ADORMIT LA VOLAN. Soția lui a murit și cei doi copii ai familiei au fost răniți!

În această dimineață, în jurul orei 4:00, în comuna Costișa, a avut loc un accident rutier.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț: „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DN 15, în localitatea Costișa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un podeț.”

Când au ajuns la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că o femeie de 25 de ani, soția șoferului, pasageră în autoturism. Femeia era încarcerată și în stare de inconștiență.

ISU NEAMȚ: „Pompierii au scos victima care din păcate nu prezenta semne vitale. Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, ce prezenta politraumatisme, a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț. Ceilalți doi pasageri, doi copii de 2 și 6 ani, au fost preluați de echipajul SMURD și transportați la UPU Piatra Neamț.”

Din primele informații, șoferul nu a consumat alcool și se pare că ar fi adormit la volan.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *