???????? ?????? ?? ??????? ????: ?????????? ?? ?? ????? ?????? ?????????! ???? ???? ? ??? ? ???? ????? ?? ????????? ?? ?? ????? ?? ?? ????? ????????????!

Detalii cutremurătoare ies la iveală în legătură cu accidentul rutier din Petrești, în care a murit un tânăr în vârstă de 19 ani. Polițiștii care au sosit primii la locul accidentului nu au reușit să găsească corpul șoferului. Autoritățile au fost alertate cu privire la accidentul rutier în jurul orei 04:15.

La momentul respectiv, un echipaj mixt format din poliție și jandarmerie a intervenit în urma accidentului din Petrești. Cu toate acestea, șoferul nu a fost găsit în timpul primei intervenții. Câteva ore mai târziu, trupul său a fost descoperit de către câțiva cetățeni, la aproximativ 12 metri distanță de locul accidentului.

Tânărul decedat în urma accidentului a fost identificat ca fiind Alexandru M., în vârstă de 19 ani, din Petrești.

Reprezentanții IPJ Alba au declarat că șoferul a fost căutat atât în zonă, cât și la spital, fără a fi găsit. Accidentul fusese raportat autorităților încă din noaptea de joi spre vineri, însă nu fusese făcut public în momentul producerii.

Trupul tânărului a fost descoperit în jurul orei 7:40, într-o zonă cu vegetație uscată, în apropierea locului accidentului, la o distanță de aproximativ 12 metri. Informațiile preliminare furnizate de IPJ Alba și ISU sugerează că mașina ar fi fost răsturnată. Imaginile sugerează că luneta autoturismului este spartă, iar geamurile laterale din față sunt avariate, cu toate acestea parbrizul nu a fost deteriorat. Un cititor alba24.ro a declarat că accidentul s-ar fi produs în jurul orei 05:15, iar în acel moment, un echipaj al Poliției Locale ar fi trecut pe lângă locul accidentului fără să oprească.

În timp ce alte mașini au trecut pe lângă locul accidentului, nimeni nu a oprit pentru a acorda ajutor. În tot acest timp, trupul șoferului, un tânăr de 19 ani din Petrești, Alexandru, rămânea neobservat în vegetația uscată.

Conform IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri, la ora 04:20, Poliția Municipiului Sebeș a fost alertată că un autoturism era accidentat într-un șanț de pe strada 1 Mai din Petrești. Echipajul mixt, format din polițiști și jandarmi, a efectuat verificări fără a identifica vreo victimă sau martori, inclusiv la spital, pentru a verifica dacă s-a prezentat cineva pentru îngrijiri medicale.

Vineri dimineața, în jurul orei 08:00, cadavrul unui tânăr de 20 de ani din Sebeș, presupusul șofer al autoturismului, a fost găsit într-o zonă cu vegetație înaltă, la o distanță de aproximativ 12 metri.

Cercetările sunt în curs pentru a stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *