O persoană a murit în urma accidentului și o alta a fost rănită. Două autoturisme s-au ciocnit, pe E 70. În urma accidentului, traficul a fost blocat.

Sâmbătă, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe E70, o persoană a murit și o alta a fost rănită. Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri, traficul fiind îngreunat.

Accidentul rutier s-a produs pe E 70, între Alexandria şi Vităneşti. Au fost implicate două autoturisme. ISU Teleorman a trimis o descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD, alături de un echipaj SAJ.

ISU Teleorman: „În urma acestui eveniment au rezultat două victime, dintre care una cu leziuni uşoare, conştientă şi cooperantă, preluată de SMURD şi cealaltă, cu leziuni incompatibile cu viaţa, medicul de pe ambulanţă constatând decesul. Victima decedată a fost găsită de salvatori încarcerată în caroseria deformată a autoturismului, ea fiind scoasă de pompieri cu ajutorul echipamentelor de descarcerare”.

Cercetările se află în desfășurare, polițiștii făcând investigații în continuare pentru stabilirea producerii accidentului.

În urma incidentului tragic, circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *