logo
RNTV Live

Accident în Satu Mare: Patru persoane rănite în urma ciocnirii a două autoturisme

accident satu mare
Dumitrache Catalina

Patru persoane, inclusiv doi copii, au suferit răni într-un accident care a avut loc miercuri seara între localitățile Ser și Bogdand din județul Satu Mare, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș”.

La locul accidentului, autoritățile au intervenit cu un echipaj dotat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 din cadrul Punctului de Lucru Tășnad, precum și două echipe medicale din partea Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare și două echipe medicale din partea Serviciului de Ambulanță Județean Sălaj.

În accident au fost implicate două autoturisme cu un total de opt persoane, inclusiv patru minori. Din fericire, nu au fost victime încarcerate în vehiculele implicate în accident.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a precizat că, după evaluarea medicală, doi adulți și doi minori vor fi transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor